Geniet samen op het terras

Niets is lekkerder dan een heerlijke versnapering op het terras om even op te warmen in de winter. Een warme chocomel na het wandelen of een heerlijke glühwein als tussenstop tijdens het shoppen. Schuif aan bij één van de vele horecagelegenheden en geniet samen met familie of vrienden van de winterse sfeer. 

Beleef samen de gastvrijheid van Winters Boxtel

 • Ontdek de horecagelegenheden

  Ga je voor een diner of voor een lunch? Toch liever een koffietje? Ontdek alle horecagelegenheden en kijk waar jij vandaag aan kunt schuiven!

 • De perfecte tussenstop

  Even opwarmen tijdens je Kribkesroute? Ontdek hier de lekkerste koffietentjes, even opwarmen en dan weer door! 

 • Lekker afhalen voor thuis

  Geen tijd om op het terras te zitten? Neem jouw favoriete gerechtjes mee naar huis. Ontdek welke horecazaken de mogelijkheid tot afhalen hebben en geniet thuis van Winters Boxtel.

Houd er rekening mee dat er bij de horecagelegenheden gewerkt zal worden met de CoronaCheck-app en restaurants en cafés in verband met de huidige coronamaatregelen al om 17:00 uur sluiten. 

Koopzondagen

Geniet tijdens de open zondagen in het centrum van Boxtel met elkaar van de winter. Op 12 december en 19 december zetten winkels en horecagelegenheden de deuren voor jou open! Hét perfecte moment om jouw kerstcadeau's te scoren en om een heerlijk hapje en drankje te doen op een verwarmd terras. Schuif dan ook zeker aan bij een van de vele Boxtelse restaurants of cafés. 

Boxtel is op het gebied van winkelen en horeca erg populair. Het is dan vaak ook erg druk tijdens de koopzondagen. Slenter door de Rechterstraat, waar je de meeste winkels vindt. En sluit de dag af met een heerlijk warm drankje of smakelijke versnapering op De Markt.

Meer weten

Ontdek meer winterse activiteiten

 • Winters genieten in de natuur

  Trek eropuit en ontdek de mooie natuur van Boxtel. Laat je inspireren tijdens een wandeltocht of excursie.

 • Eropuit met de winterse evenementen

  Tijdens de wintermaanden kun je met de hele familie genieten van bijzondere evenementen! Bewandel de Kribkesroute of bezoek het kerstconcert in de Willibrorduskerk.