Broodbakdag

Op zondag 13 oktober a.s. vanaf 10.00 uur verzorgen de bakkers van D’n Liempdsen Herd weer een broodbakdemonstratie in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Naast de gebruikelijke, op authentieke wijze gebakken witte en bruine broden zullen zij dit keer ook suikersppillekes bakken.

Beleef vroegere tijden en kom kijken hoe, zoals vroeger gebruikelijk was, brood in de houtgestookte oven wordt gebakken. Op zondag 13 oktober laten de bakkers in het fraaie bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd met veel plezier zien hoe dit authentieke broodbakproces in zijn werk gaat. Het bakproces is gratis te bezichtigen.

Suikersppilleke

Het bakkersgilde zal a.s. zondag ook een…

Op zondag 13 oktober a.s. vanaf 10.00 uur verzorgen de bakkers van D’n Liempdsen Herd weer een broodbakdemonstratie in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Naast de gebruikelijke, op authentieke wijze gebakken witte en bruine broden zullen zij dit keer ook suikersppillekes bakken.

Beleef vroegere tijden en kom kijken hoe, zoals vroeger gebruikelijk was, brood in de houtgestookte oven wordt gebakken. Op zondag 13 oktober laten de bakkers in het fraaie bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd met veel plezier zien hoe dit authentieke broodbakproces in zijn werk gaat. Het bakproces is gratis te bezichtigen.

Suikersppilleke

Het bakkersgilde zal a.s. zondag ook een van hun specialiteiten bakken: het zogeheten suikersppilleke, een ware traktatie! Kom gerust kijken in ons bakhuis, onze bakkers laten het graag aan u zien! De broden en Suikersppillekes die gebakken worden zijn, zo lang de voorraad strekt, te koop.

Tweede zondag van de maand broodbakdag

Elke tweede zondag van de maand is het broodbakdag. Het Liempdse (hobby)bakkersgilde verzorgt dan bakdemonstraties in het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd. Hier wordt vanaf 10.00 uur het ouderwetse bakkersambacht in volle glorie getoond. De eerste broden zijn rond 11.30 uur klaar en de laatste lading broden komt omstreeks 13.30 uur versgebakken uit de oven.

Wanneer

  • Zondag 13 oktober 2024 10.00 - 14.00 uur

Locatie