Met de fiets naar Boxtel

Met de fiets naar Boxtel is natuurlijk een beleving op zichzelf. De veelzijdige omgeving zorgt er ongetwijfeld voor dat je je ogen uit zal kijken. Eenmaal in Boxtel aangekomen kun je er natuurlijk voor kiezen om de fiets in de stalling bij het station of het gemeentehuis achter te laten en jezelf te voet te verplaatsen door de pittoreske straatjes en adembenemende natuur. Wil je liever trappend de omgeving verkennen? Dan neem je de fiets toch gewoon mee! Door het grote aanbod van fietsroutes kan iedereen Boxtel verkennen en naar hartelust fietsen. Het moge duidelijk zijn: wat je ook gaat doen in Boxtel, met de fiets zit je altijd goed!

 

Fiets huren?

Skiken Brabant

Voor een bezoek aan Boxtel is het goed om een fiets te gebruiken, zoals in de meeste dorpen en steden is het bijna onmogelijk om met een auto in de binnenstad te komen en bovendien mist u met de auto de leukste en meest interessante plekjes.

Huur een step, skike of fiets

D'n Olie

Of je nu een normale fiets, elektrische fiets, tandem, BC bike, kick bike of streetstepper huurt, als je Boxtel per fiets verkent, ontdek je de meest bijzondere plekjes en krijg je de ultieme Boxtel beleving.

Huur een fiets