Bij Vintut geloven we dat het ontdekken van een plaats een fantastische beleving kan zijn. Ook geloven we dat de moderne technologie hier een rol in kan spelen. Door de smartphone te combineren met het ontdekken van een plaats en door samen te werken met lokale bedrijven en organisaties hebben we de ideale manier gevonden om een plaats te ontdekken.
 

Wat is het?

Daarom hebben we 'Vintut in Boxtel' gemaakt. Vintut in Boxtel is een app voor je smartphone waarmee je Boxtel op een interactieve wijze kunt ontdekken. De smartphone stuurt je op een duidelijke manier in de juiste richting, maar je zal zelf de locatie moeten ontdekken. Als je bij de locatie bent moet je enkele vragen beantwoorden. Uiteraard staat er bij de locatie een presentje voor je klaar als beloning voor het vinden van de locatie!

 

 
Hoe werkt het?

Met het ontdekken van locaties verzamel je schildjes. Je kan op deze manier je score vergelijken met al je vrienden, collega's en familieleden. Ontdek jij alle locaties en verzamel jij zoveel mogelijk schildjes? Probeer nu Vintut in Boxtel en ontdek Boxtel op de leukste manier die mogelijk is!

Bovendien kan je met Vintut in Boxtel leuke prijzen winnen. Bij elke quiz krijgen de beste spelers een leuke prijs, maar we zijn ervan overtuigd dat het spelen van Vintut al een prijs is!