Kom en ontdek Liempde en haar veelzijdige omgeving! Er is van alles te doen en te beleven, voor jong en oud. Laat je verrassen door de gastvrijheid van het mooie Brabantse dorp en kies uit een van de vele activiteiten. Graag tot ziens in Liempde!

 • Wandelroutes

  Ontdek de natuur met deze verrassende wandeltochten! Of je nu over de geschiedenis wilt leren of gewoon wilt ontspannen in de natuur, het kan allemaal. 

  Wandelroutes
 • Fietsroutes

  Ook op de fiets is er genoeg te ontdekken in Liempde en omstreken. Het gastvrije hart van Het Groene Woud biedt je talloze mogelijkheden om er lekker op uit te gaan.

  Fietsroutes
 • App voor Routes in Het Groene Woud

  De wandel- en fietsroutes in en om Liempde zijn opgenomen in de app ‘Routes in Het Groene Woud’. Met deze handzame app op je telefoon navigeer je over de juiste paden en wegen.

  App voor Routes in Het Groene Woud

Klompenbeleefroutes

Met het populierengebied als achtertuin en de aanwezigheid van Klompenfabriek Traa heeft Liempde veel te bieden als het gaat het ambacht van de klomp. Benieuwd? Volg dan de klompenbeleefroutes door Liempde en haar omgeving.

Bekijk de fietsroute

Bekijk de wandelroute

Geocaching

Geocaching is een aantrekkelijke manier om Liempde en het omliggende Nationaal Landschap Het Groene Woud te ontdekken. Aan de hand van coördinaten zoek je ‘schatten’ die er in en om Liempde verstopt liggen. Deze zoektocht staat garant voor mooie wandelingen en het ontdekken van bijzondere plekjes. Het enige wat je nodig hebt, is een gps-ontvanger, bijvoorbeeld op je smartphone. Maak een account aan en ga op zoek!

Bezoek de website

Meer activiteiten