Liempde ligt in het hart van Het Groene Woud, midden in de stedendriehoek Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Hierdoor is Liempde goed bereikbaar met het openbaar vervoer en per auto. Ook is het makkelijk om met de fiets in Liempde te komen, via fraaie routes door de natuur.

 

D'n Liempdsen Herd: VVV-agentschap Liempde

Ontmoetings- en bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd is een uitermate geschikte halteplaats voor uw fiets-, wandel- of of motortocht.

In oktober 2017 is het gloednieuwe ontmoetings- en bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd geopend. In drie jaar tijd is de vervallen, monumentale langgevelboerderij aan de Barrierweg in Liempde, grotendeels door vrijwilligers, omgetoverd tot een multifunctionele voorziening met veel moderne faciliteiten. Oud en modern zijn hierbij op passende wijze gecombineerd. Op zoek naar een bijzondere expositie-, presentatie- of vergaderruimte? Tips over een mooie wandel- of fietsroute door Het Groene Woud? Een leuk cadeautje of wandelkaart kopen? Of gewoon even lekker kletsen en koffie drinken? Het kan allemaal in D'n Liempdsen Herd!

D'n Liempdsen Herd is ook een VVV-agentschap. U kunt er terecht voor informatie uit de directe omgeving van Liempde en natuurlijk voor alle wandel- en fietsroutes.

Bekijk de locatie