In Liempde vinden heel het jaar door evenementen plaats. Bekijk hieronder de topevenementen die jaarlijks terugkeren. Voor een overzicht van alle evenementen neem je een kijkje in de Uitagenda. Laat je inspireren, kom langs en ervaar Gastvrij Liempde. 

Bekijk hier de leukste evenementen

 • Limuscene

  Limuscene is een kleinschalig, gratis festival in het centrum van het gezellige dorp Liempde. Sinds 2009 is er op iedere eerste Pinksterdag op het Concordiaplein een tent te vinden waar allerlei muzieksoorten elkaar ontmoeten en waar lokale bandjes de sterren van de hemel spelen. 

  Limuscene
 • Live in Liempde

  Live in Liempde - Op verschillende plekken in Liempde vinden optredens plaats in de vorm van toneel, muziek en cabaret. Geniet van een dag vol entertainment! 

  Live in Liempde
 • Oldtimerdag

  Oldtimerdag - Op 2e Pinksterdag vindt de Oldtimerdag plaats. Kom langs en bewonder vele klassieke voertuigen!

  Oldtimerdag
 • Kribkesroute

  Kribkesroute - In de wintermaanden wordt de Kribkesroute georganiseerd. Bewandel de verschillende routes in het dorp en bewonder de Kerstkribbekes!

  Kribkesroute

 

Boeremèrt

Op Tweede Paasdag wordt de dorpskern van Liempde omgetoverd tot een Brabantse Boeremèrt. Kramen zijn gevuld met worstenbrood en spekstruif. Marktlieden dragen ouderwetse klederdracht en verkopen met handjeklap hun waren. Oude ambachten komen tot leven, de troubadour zingt en de zweefmolen draait. Als je de echte Brabantse sfeer wilt te proeven, mag je dit niet missen!

 • Kermis

  Kermis - Rond de zomerperiode vindt ook in Liempde de Kermis plaats. Met vele atracties, gezellige terrasjes en muziek hoef jij je geen moment te vervelen.

 • Kunstpad

  Liempds Kunstpad - Het Liempds Kunstpad wordt om de twee jaar georganiseerd in Liempde. Het is een combinatie tussen een wandelroute en kunst. De route loopt langs verschillende locaties waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen. 

  Kunstpad
 • Carnaval

  Carnaval - Liempde ligt in Brabant, dus natuurlijk wordt ook hier carnaval gevierd! Het feest wordt jaarlijks gehouden en iedereen gaat verkleed als ploegers en ploegerinnen in Ploegersland. Er wordt vijf dagen lang feest gevierd in de kleuren blauw, geel. Prins Carnaval neemt het dorp over!