Welkom in Boxtel

BELANGRIJK BERICHT

Gecancelde evenementen | In verband met het coronavirus en de maatregelen hieromtrent zijn alle evenementen tot 1 september 2020 geannuleerd. Tevens luidt het advies om zoveel mogelijk thuis te blijven. Mocht je toch naar buiten moeten voor een boodschap of een frisse neus, doe dit dan in je eentje en zorg dat je voldoende afstand (1,5 meter) van andere mensen houdt. 

Gesloten locaties / horeca | 1 juni gaan restaurants, cafés, bioscopen en culturele instellingen (zoals concertzalen en theaters) weer open. Echter worden de volgende voorwaarden gehanteerd:

  • Een maximum van 30 personen en 1,5 meter afstand (voor bioscopen geldt het maximum van 30 per zaal)
  • Bezoekers moeten reserveren of zich aanmelden
  • Vooraf vindt een check plaats om in te schatten of er risico’s zijn
  • Musea en erfgoed met een publieksfunctie mogen op basis van reserveringen open als bezoekers kaartjes vooraf kopen

Voor specifieke informatie over locaties en evenementen verwijzen we je door naar individuele websites. Meer weten over de getroffen maatregelen en laatste ontwikkelingen? Kijk dan hier.

Voor bezoekers | Wegens het coronavirus zijn er een hoop veranderingen en hanteren verschillende organisaties diverse maatregelen om te zorgen dat men voldoende afstand houdt. Bekijk Plan-C(orona) en ontdek hoe ondernemers in Boxtel hiermee omgaan.

Voor organisatoren | Heb jij in de huidige tijd een leuk initiatief, klein evenement of aangepaste maatregelen stuur een mail naar marketing@vvvnoordoostbrabant.nl en wij zorgen ervoor dat jouw locatie te vinden is op Plan-C(orona).

Box & Breakfast

Van een overnachting met dommelzicht tot slapen op een wildspot, uniek is het zeker. Blijf slapen in een van de Box & Breakfasts en word één met de natuur.

75-jaar bevrijding

Tot en met september 2020 zijn er volop activiteiten te beleven rondom de 75-jaar bevrijding van Nederland. Ontdek de sporen die de Tweede Wereldoorlog in Boxtel achterliet.

Beleef de veelzijdigheid van Boxtel

Het Groene Woud

Shoppen

Dorpskernen

Bourgondisch

Met kinderen