Bezoek onze dorpen

Midden in Het Groene Woud ligt de gemeente Boxtel, een veelzijdige bestemming waar altijd wat te beleven is. De rust en de ruimte van de natuur vermengen samen met de unieke cultuurhistorie en de bourgondische gastvrijheid van de dorpen. De gemeente heeft een ruim aanbod voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. 

De dorpen Boxtel, Liempde, Esch en Lennisheuvel vormen samen de gemeente Boxtel. Welke bezoek jij als eerst? Voel je welkom en beleef Boxtel!

 • Boxtel

  Genieten staat centraal in het centrum van Boxtel. Proef Bourgondisch Boxtel, voel je welkom op grootschalige Boxtelse evenementen. Beleef Boxtel centrum op je eigen manier.

  Boxtel
 • Esch

  In het stroomdal van de Essche Stroom vind je het authentieke dorp Esch. De kerktoren van de Sint-Willibrorduskerk zie je al van ver. Ervaar de Brabantse gezelligheid in Esch!

  Esch
 • Lennisheuvel

  Laat je welkom heten in dit gemoedelijke dorp. Binnen enkele stappen sta je buiten het dorp en loop je zo de Kampina in voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

  Lennisheuvel
 • Liempde

  Dit gastvrije dorp ligt  in het hart van Het Groene Woud. Ervaar de vele fiets- en wandelroutes, de sportieve en recreatieve activiteiten en de heerlijke Bourgondische versnaperingen. 

  Liempde