Boxtel

In Boxtel staat genieten centraal. Je vindt er tal van gezellige terrasjes en leuke winkels. Voel je welkom op Boxtelse evenementen, die voor jong en oud worden goerigraniseerd. Fiets of wandel door de natuur en ontdek Het Groene Woud, of maak kennis met kunst en cultuur in MUBO Boxtel. Beleef Boxtel op je eigen manier. 

Kom langs en beleef de Brabantse gezelligheid!

 • Culturele beleving

  In Boxtel is veel te beleven voor de culturele liefhgebber. Er zijn vele musea, bezienswaardigheden en galerieën te bezoeken. 

  Culturele beleving
 • Sportieve beleving

  In Boxtel vind je veel mogelijkheden om op een sportieve manier te beleven. Trek de natuur in voor een mooie fiets- of wandeltocht of neem deel aan een van de vele sportevenementen. 

  Sportieve beleving
 • Natuurbeleving

  Boxtel ligt midden in Het Groene Woud en is omringd door natuur. Het dorp is een ware parel voor de natuurliefhebber en er is vanalles te beleven. 

  Natuurbeleving

Kano door Boxtel

Ontdek Boxtel vanuit een kano. Vaar het "Rondje Boxtel" en maak kennis met het dorp op een actieve manier.

De tocht voert je langs de prachtige natuur en het centrum van Boxtel. Nieuwschierige koeien nemen onderweg een kijkje en soms varen de eenden en zwanen een stukje met je mee. 

Kanoën is leuk voor jong en oud! Vaar onder lage bruggen of door smalle doorgangen en voel de spanning bij de stroomversnelling. Durf jij het aan?

Durf jij het aan?