Langspier

Recreatieplas De Langspier

Recreatieplas De Langspier is een fraai in het groen gelegen natuurzwembad tussen de Brabantse plaatsjes Boxtel en Esch. Helder water, afgebakende zwemgedeeltes, een uitgestrekt zandstrand en groene ligweiden nodigen uit voor een dagje waterplezier.

Actief kan men zijn op de beach-volleybalvelden, de voetbalveldjes, de jeu de boule banen of door gebruik te maken van een van de vele arrangementen. Uitrusten kan men in het mooie paviljoen, op het grote terras aan het water of op het "Zandvoortstrand" (ligbedden, windschermen, een rieten afscheiding). De kinderen kunnen zich vermaken in de grote speeltuin waar piraat de Lange Pier zijn thuishaven heeft.

 

Contact

Adres:
Recreatieplas De Langspier
Molenwijkseweg 5 C
5282 KA BOXTEL
Plan je route

Openingstijden

  • dagelijks10.00 - 18.00 uur
  • Recreatieplas De Langspier is tijdens het zomerseizoen (van 1 mei tot 1 oktober) geopend. In de maand oktober is de plas gesloten. In het winterseizoen van 1 november tot 1 mei, is de plas iedere zondag vrij toegankelijk, ideaal voor wandelaars en fietsers. Voor duikers geldt dan een entree van € 3,00 per duiker. En als er ijs ligt, zijn we natuurlijk alle dagen open. En 's avonds, want de ijsbanen zijn verlicht. De recreatieplas en het paviljoen zijn open op zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens schoolvakanties en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 19.00 uur geopend.

Prijzen

  • € 4,00
  • Toelichting prijs: Jeugdabonnement €40 (t/m 17 jaar)
    Gezinsabonnement €80 + € 5,- per gezinslid (2 volw, en max. 4 thuiswonende kinderen t/m 17 jaar).
    18+ abonnement €45,50
  • In het winterseizoen van 1 november tot 1 mei, is de plas iedere zondag vrij toegankelijk, ideaal voor wandelaars en fietsers. Voor duikers geldt dan een entree van € 3,00 per duiker.

Locatie