Landgoed Eikenhorst

Landgoed Eikenhorst maakt deel uit van een groep van vier aan elkaar grenzende landgoederen: Venrode, Bleyendijk, Beukenhorst en Eikenhorst. Landgoed Eikenhorst beschikt over bomen, struiken en verrassende doorkijkjes.

Landgoed Eikenhorst
Landgoed Eikenhorst is vanaf het midden van de 19e eeuw aangelegd in Engelse Landschapsstijl. Het is zelfs een van de sierlijkste voorbeelden van deze parkstijl in ons land, met slingerende vijverpartijen en grasrijke weilanden. Een wandeling over dit landgoed levert doorlopend verrassingen op. Dat komt door de aanleg in ‘Engelse Landschapsstijl’: kronkelende paden, slingerende vijvers, doorkijkjes en vooral heel veel oude bomen. Op Landgoed Eikenhorst zijn onder andere een hoofdgebouw, koetshuis, kinderspeelhuis en portierswoning te vinden.

Belevenis Landgoed Eikenhorst
Eeuwenoude bomen in het bos, vrijstaande rode beuken in het gazon en een prachtig landhuis vanwaar 'zichtassen' vertrekken. Beleef Landgoed Eikenhorst als een schilderij: Romantiek in optimale conditie! Op Landgoed Eikenhorst heb je alles in 1 en beleef je de wandelroutes op unieke wijze. 

Locatie