Box&Breakfast in Boxtel

Wil je helemaal tot rust komen en ontsnappen aan de sleur van alle dag? Bij Box&Breakfast in Boxtel slaap en ontwaak je in de ongerepte natuur op een unieke locatie. Je rolt je bed uit en stapt regelrecht de bosrijke omgeving in. Een origineel avontuur dat je niet snel meer vergeet. 

Ontdek de unieke accommodaties in Boxtel

 • 't Edele hert

  Ontwaak midden in de prachtige natuur van natuurgebied De Scheeken in Liempde, ook wel bekend als het thuis van de edelherten. En wist je dat het natuurgebied zich uitstekend leent voor echte natuurrliefhebbers, fietsers en wandelaars? Ontdek het zelf en boek nu! 

 • Reerijk

  Beleef de rust en stilte bij deze unieke Box & Breakfast midden in een weiland tegen natuurgebied De Geelders. Verken de vele wandelpaden en bewonder de prachtige omgeving met haar rijke flora en fauna. Ontdek het zelf en boek nu!

 • Wildspot

  Bereid je voor op een overnachting op een wel heel bijzondere plek. Deze box staat namelijk op een plaats waar regelmatig reeën oversteken. Durf jij het aan om écht wild te spotten? Ontdek het zelf en boek nu!

 • Ooievaarsnest

  Ontwaak midden in de prachtige natuur om een plek waar vele ooienaars huizen. De kans dat je er een spot vanuit je confortabele boxspring is dus zeker aanwzezig. Ontdek het zelf en boek nu!

Vanuit onze BOX konden we zelfs een ree spotten. Fantastisch!