Locatie aanmelden voor Plan-C

Heb jij een consumentgerichte onderneming in Boxtel, Liempde of Lennisheuvel? Anticipeer jij op de regelgeving rondom het coronavirus? En wil jij de consument graag laten weten hoe je dit doet? Meld je dan kostenloos aan voor Plan-C(orona) Boxtel. Lees snel verder en ontdek hoe je dat doet.

De aanmeldingsprocedure verloopt als volgt:

 1. Je kijkt via de zoekfunctie of jouw bedrijf al op Beleefboxtel.nl staat. Is dit niet het geval, ga dan naar stap 2. Is dit wel de situatie, ga dan meteen naar stap 3.
   
 2. Als je nog niet op de website opgenomen bent, download je hier het locatie-format. Je vult deze in en zorgt dat je de gevraagde foto's paraat hebt.
   
 3. Als je wel al op de website staat, vragen we je om in een bondige tekst jouw acties t.a.v. het coronavirus te omschrijven. Dit kunnen ook openingstijden zijn. Let op! Op Beleefboxtel.nl spreken we de bezoeker aan met 'je' we zouden aan jou willen vragen om hetzelfde te doen.
   
 4. Stuur de mail met jouw maatregelen/diensten/acties (evt. met locatieformat en foto's) naar marketing@vvvnoordoostbrabant.nl. Je locatie zal binnen twee werkdagen op de website zichtbaar zijn.
   
 5.  Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het actueel houden van jouw vermelding op beleefboxtel.nl. Mochten je maatregelen/diensten/openingstijden gewijzigd zijn, stuur dan een update o.v.v. de bedrijfsnaam naar het bovengenoemde e-mailadres.

Inpiratie nodig aangaande jouw boodschap of tekst? Neem een kijkje bij vergelijkbare locaties.