Bezoek Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde

De gemeente heeft drie bijzondere kernen: Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde. Esch wordt gekenmerkt door de ligging in het stroomdal van de Essche Stroom, Liempde wordt gekenmerkt door haar authentieke Brabantse karakter en Lennisheuvel door haar gastvrije karakter midden in Het Groene Woud. Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze typisch Brabantse dorpjes.

 • Boxtel

  Genieten staat centraal in het centrum van Boxtel. Proef Bourgondisch Boxtel, voel je welkom op grootschalige Boxtelse evenementen. Beleef Boxtel centrum op je eigen manier.

 • Esch

  In het stroomdal van de Essche Stroom vind je het authentieke dorp Esch. De kerktoren van de Sint-Willibrorduskerk zie je al van ver. Ervaar de Brabantse gezelligheid in Esch!

 • Lennisheuvel

  Laat je welkom heten in dit gemoedelijke dorp. Binnen enkele stappen sta je buiten het dorp en loop je zo de Kampina in voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

 • Liempde

  Dit gastvrije dorp ligt  in het hart van Het Groene Woud. Ervaar de vele fiets- en wandelroutes, de sportieve en recreatieve activiteiten en de heerlijke Bourgondische versnaperingen.