Broodbakdag

Zondag 11 mei is het weer tijd voor een bijzonder moment in het charmante bakhuisje van D’n Liempdsen Herd. De geur van versgebakken brood komt je tegemoet want het bakkersgilde staat weer klaar om met passie zowel witte als bruine broden te bakken, volgens eeuwenoude ambachtelijke technieken. Mis het niet want op = op!

Vanaf 10.00 uur 's ochtends kun je het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd al binnenstappen voor een kijkje achter de schermen. De bakkers geven je graag uitleg over het bakproces en de rijke historie van het bakhuisje. Rond 12.00 uur komen de eerste broden uit de oven, klaar om geproefd te worden! De tweede ronde wordt omstreeks 13.00 uur verwacht.

Naast het bakken zelf, biedt…

Zondag 11 mei is het weer tijd voor een bijzonder moment in het charmante bakhuisje van D’n Liempdsen Herd. De geur van versgebakken brood komt je tegemoet want het bakkersgilde staat weer klaar om met passie zowel witte als bruine broden te bakken, volgens eeuwenoude ambachtelijke technieken. Mis het niet want op = op!

Vanaf 10.00 uur 's ochtends kun je het bakhuisje op het achtererf van D’n Liempdsen Herd al binnenstappen voor een kijkje achter de schermen. De bakkers geven je graag uitleg over het bakproces en de rijke historie van het bakhuisje. Rond 12.00 uur komen de eerste broden uit de oven, klaar om geproefd te worden! De tweede ronde wordt omstreeks 13.00 uur verwacht.

Naast het bakken zelf, biedt het bakkersgilde van D’n Liempdsen Herd ook speciale workshops aan voor wie de geheimen van het brood bakken wil ontdekken. Of voor wie bijvoorbeeld het bakken van het perfecte Brabantse worstenbroodje onder de knie wil krijgen. Deze workshops, geschikt voor groepen van 6 tot 10 personen, zijn ideaal voor een gezellig uitje met vrienden of familie. Wil je meedoen? Ga dan naar de Activiteitenpagina van D’n Liempdsen Herd en meld je aan.

Tweede zondag van de maand broodbakdag

Elke tweede zondag van de maand is het Broodbakdag bij D’n Liempdsen Herd, waar het bakkersgilde je meeneemt in de wereld van het ambachtelijke bakken. De toegang is gratis, dus kom gerust langs en laat je verleiden door de heerlijke geur van versgebakken brood!

Wanneer

  • Zondag 11 mei 2025 10.00 - 13.30 uur

Locatie