Gratis Promotie via Beleef Boxtel

Maak je ideeën en verhalen kostenloos wereldkundig via de kanalen van Beleef Boxtel. Beleef Boxtel heeft een groot netwerk en brengt partijen succesvol en kansrijk bij elkaar. Het bereik van haar kanalen in Boxtel en omgeving is groot. De websites, facebookpagina's, LEDborden en UITkalender van Beleef Boxtel bereiken maandelijks een hoop mensen. Maak jij kostenloos gebruik van deze middelen? 

Werkwijze

Je kunt jouw evenement aanmelden via evenement@boxtel.nl. Vervolgens is het logo van Beleef Boxtel hieronder te downloaden.

Als je dit merkje 'Beleef Boxtel' opneemt in je website, folder of andere communicatie uiting, zorgen wij voor een gratis vermelding op de LEDborden, in de UITKalender en op onze social media kanalen.

Aanmelden advertenties en vermeldingen altijd vóór de 5e van de maand. De plaatsing volgt dan de maand erop.

Bekijk de aanleverspecificaties

Download het 'Beleef Boxtel'-logo

UITkalender

Maandelijks brengt Beleef Boxtel, in samenwerking met de gemeente, een evenementenkalender uit. Deze kalender wordt verspreid via vijftig distributiepunten in de gemeente Boxtel. We maken ook maandelijks een poster van deze kalender. Deze poster hangt maandelijks op zo’n tweehonderd centrale plekken in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Iedere 1e donderdag van de maand wordt de UITkalender gepubliceerd in het Brabants Centrum met een oplage van 9000 exemplaren.

Extra opvallen

Een gratis vermelding is een standaard vermelding. Dit betekent naam evenement, locatie, datum plus een korte omschrijving. Het is ook mogelijk om je evenement, organisatie of activiteit extra onder de aandacht te brengen. Dit kan door middel van een advertentie in de Uitkalender.

  • ¼ pagina € 150,- ( A7 staand of liggend)
  • ½ pagina € 250 euro.  (A6 liggend)
  • 1/1 pagina € 400,-. (A5 staand)

Aanmelden en aanleveren advertenties (HR in PDF) via evenement@boxtel.nl.

 

 

Online promotie

De evenementen worden online gepromoot via de volgende kanalen:

De berichten zijn gebundeld terug te vinden via #beleefboxtel.

LEDborden

Alle items in de UITkalender worden vervolgens ook vermeld op de LEDborden. Er staan acht LEDborden in de gemeente Boxtel (aan de toegangswegen).

Meld je evenement aan