Plan-C(orona) in Boxtel

Deuren van horeca zijn gesloten. Terrassen zijn leeg. Winkelstraten zijn extreem rustig. Maar gelukkig gaan de ondernemers in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel niet bij de pakken neer zitten. Ze hebben een Plan C(orona).

Lees snel verder en ontdek welke diensten jouw favoriete zaak aanbiedt, welke maatregelen hij treft én in hoeverre de locatie in tijden van coronacrisis open is.

© Andrea Piacquadio // Pexels.com

Winkels

Van bezorgservices tot een deurbeleid, de winkels in gemeente Boxtel nemen volop maatregelen om jou veilig te laten winkelen. Wees loyaal en shop lokaal!

© Daria Shevtsova // Pexels.com

Eten en drinken

De horeca in gemeente Boxtel mag gesloten zijn, maar dat weerhoudt haar er niet van om heerlijke gerechten te serveren. Ga je jouw eten afhalen of laat je het bezorgen?

© Kaboompics.com // Pexels.com

Beauty en Lifestyle

Beauty en lifestyle-zaken in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel nemen volop maatregelen ten tijde van het coronavirus. Heb jij jouw afspraak voor ná de crisis al gepland?

© Green Chameleon // Unsplash.com

Locatie aanmelden

Heb jij een onderneming in Boxtel, Liempde of Lennisheuvel en wil jij bezoekers ook laten weten hoe je met het Coronavirus omgaat? Meld je dan gratis aan via deze link.

Wees loyaal, koop lokaal

Corona treft ons allemaal. Zo ook de winkels en horeca in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. Petje af voor deze Boxtelse ondernemers, die ondanks de omstandigheden alles op alles zetten om hun onderneming draaiende te houden. Over een hart voor de zaak gesproken!

Wil jij de ondernemers in Boxtel, Liempde en Lennisheuvel steunen? Een handje helpen? Wees loyaal en koop lokaal!

Alle locaties in één overzicht