Ontdek de omgeving

Boxtel heeft een ideale ligging aan de A2 tussen de stedendriehoek van Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. Daarom is Boxtel een mooie uitvalsbasis om een aantal dagen te verblijven midden in de natuur en in een écht authentiek, Brabants en gastvrij dorp.

 

 • Den Bosch

  In ’s-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur. Voor de fanatieke cultuursnuivers zijn daar de musea, rondvaarten en stadswandelingen. De shopaholics kunnen helemaal losgaan in de diverse winkelstraten.

 • Het Groene Woud

  Boxtel ligt midden in het hart van Nationaal Landschap Het Groene Woud. Het is een prachtig, afwisselend natuurgebied dat tussen Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch ligt. Bovendien beschikt Het Groene Woud over de perfecte combinatie van natuur en cultuur.

 • Eindhoven

  Eindhoven is een krachtige levendige stad. Een stad die veel mogelijk maakt. Een stad die barst van de energie. Van denkkracht, werklust en plezier. Je vindt er een constante stroom aan nieuwe ontwikkelingen in creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis.

 • Tilburg

  Experimenteel, Rauw, Tegendraads, Daadkrachtig, Sociaal en Humor! Dit zijn de zes woorden die Tilburg het best omschrijven. Van oudsher een gebied bestaande uit verschillende herdgangen (buurtschappen) die onderling verbonden waren. Een stad met een rijke textielhistorie. Een industriestad. Door de wol geverfd en bezig met een ongekende transformatie! Een verrassende stad en liefde op het tweede gezicht, een stad van makers en doeners.