Boxtel centrum

Het centrum van Boxtel bruist! Naast landelijke winkelketens zijn er veel lokale ondernemers, die Boxtel een eigen identiteit geven en het bourgondische dorp aantrekkelijk maken. Cadeaus, kleding, delicatessen en praktische waren, je vindt er bijna alles. Op vrijdagochtend is er ook markt, met de meest heerlijke verse producten! Zin om te lunchen, borrelen en dineren? Keuze genoeg, dus kom naar het Brabantse Boxtel en je weet zeker dat je slaagt!

Winkelaanbod: gevarieerd en uniek
Zin om een dagje te shoppen? Boxtel heeft een goede mix van landelijke winkelketens (Hema, Xenos, Blokker en Expert) en lokale ondernemers. Bijzondere cadeauwinkels, delicatessenzaken om van te smullen en gespecialiseerde kledingzaken: ze geven Boxtel een eigen gezicht en zorgen ervoor dat je altijd met iets speciaals thuis komt. Alles ligt op loopafstand. Kom je op vrijdag in de ochtend, dan is er ook nog eens een markt.

Bekijk het winkelaanbod

 

Horeca: gezellig en kwalitatief goed
Boxtel staat bekend om het enorme aanbod aan horeca. Een ouderwetse bruine kroeg, gezellige (eet)cafés en dancegelegenheden waar in de weekenden de voetjes van de vloer gaan; er is voor ieder wat wils. De vele restaurants hebben ieder hun eigen kwaliteit. Of je nu een klein hapje wilt eten of wilt genieten van culinaire hoogstandjes, het kan allemaal.

Bekijk horeca in Boxtel

Evenementen en theater
Per jaar worden in Boxtel meer dan 500 evenementen georganiseerd, waarvan veel in het centrum van Boxtel. Het herfstfestijn, de nostalgische kerstmarkt, beachvolleybal, de Heilig Bloedprocessie, Bockesprongen en de Sinterklaasintocht zijn slechts een aantal voorbeelden. In het centrum van Boxtel bevindt zich ook ‘Podium Boxtel’, waar je terecht kunt voor een heerlijk avondje theater, toneel en muziek. Kortom, voor een perfect dagje uit moet je in het veelzijdige en gezellige centrum van Boxtel zijn!

Bekijk Uitagenda