Centrummanagement Boxtel

Welkom in Boxtel Centrum

Genieten staat centraal. Van mode tot lifestyle en van sport tot unieke lokale boetiekjes. Proef bourgondisch Boxtel in één van de vele bruine kroegen, of lekker in de zon op het terras. Voel je welkom op grootschalige Boxtelse evenementen. Van muziek tot kermis en theater. Van beachvolley tot de weekmarkt. Combineer een dagje shoppen met een rondleiding in de basiliek, een bezoek aan een museum, een rondje Boxtel per kano of ga lekker picknicken op landgoed Stapelen. Allemaal op een steenworp van het historische centrum. Beleef Boxtel centrum op jouw manier. Zeven dagen per week. Op ieder moment van de dag!

 • Ontdek bijzondere winkels

  Winkelen: gevarieerd en uniek. Zin om een dagje te shoppen? Boxtel heeft een goede mix van landelijke winkelketens en lokale ondernemers. Wist je dat er maar liefst 100 ondernemingen in het centrum zitten? Van bijzondere cadeauwinkels en delicatessenzaken tot gespecialiseerde kledingzaken.
 • Gastvrij genieten

  Hou je van gezelligheid, gemoedelijkheid en Bourgondische sferen? Kom dan lunchen, borrelen of dineren in Boxtel. Boxtel heeft maar liefst 43 horecazaken in het centrum! Praktisch op iedere hoek van de straat, met voor ieder wat wils.

 • Bijzondere natuur

  Een centrum met op steenworp afstand een bijzonder stukje natuur: Landgoed Stapelen. Boxtel ligt midden in het Groene Woud en heeft de echte natuurliefhebbers veel te bieden! Pak de fiets of trek je wandelschoenen aan en laat je verrassen door het sterk afwisselende landschap.

 • De leukste evenementen

  Zin in iets leuks? Per jaar worden in Boxtel meer dan 500 evenementen georganiseerd, waarvan veel in het centrum van Boxtel. Het herfstfestijn, de nostalgische kerstmarkt, beachvolleybal, de Heilig Bloedprocessie, Bockesprongen en de Sinterklaasintocht zijn slechts een aantal voorbeelden.