Genieten op evenementen

Geniet samen met je familie of vrienden van de winter in Boxtel. Tijdens de wintermaanden worden er diverse evenementen voor jong en oud georganiseerd. Dit jaar vieren we samen de winter. Maak een wandeling dwars door de natuur, ontmoet Sint en zijn pieten of bak je eigen brood op Broodbakdag!Wat ga jij doen deze winter?

 • Stapel op Sint

  Sinterklaas verblijft in kasteel Stapelen. Kom samen met de kinderen de dagelijkse werkzaamheden van de pieten bewonderen of een bezoek brengen aan de werkkamer van de Sint!

  Stapel op Sint
 • Bewandel de Kribkesroute

  De Kribkesroute in Liempde is de grootste kerststallen route van Nederland. Wandel ook mee en proef de winterse sfeer van het dorp.

  Bewandel de Kribkesroute
 • Ontdek de winterse evenementen

  Benieuwd wat er nog meer te bleven is in Winters Boxtel? Bekijk de uitagenda, ontdek alle winterse evenementen en ga er samen op uit! 

  Ontdek de winterse evenementen

Kerst vier je in Boxtel

Kerst is de tijd van gezellig samen eten en dankbaar zijn voor alles wat je lief hebt. Kom kerst vieren in Boxtel! 

Het begint al bij de voorbereiding, een mooie kerstboom kopen en alvast cadeau's inslaan voor de hele familie. Dit allemaal kun je doen in Boxtel. Laat je inspireren en ga op pad! 

Tijdens de feestdagen draait het vooral om het samen zijn met iedereen die je lief hebt. Geniet op de winterse terrassen van Boxtel of maak een mooie wandeling door de natuur. Schuif samen aan bij een overheerlijk kerstdiner en verwen elkaar met liefde en cadeau's. Zo maken we samen de feestdagen magisch.

 • Vier kerst in de natuur

  Trek samen met je familie, vrienden of je lief de natuur van Boxtel in en laat je verrassen door de winterse pracht. Wie weet valt er wel een vlokje sneeuw en krijgen we een witte kerst.

  Vier kerst in de natuur
 • Samen op het terras

  Vier kerst samen op een knus terras. Even opwarmen met een dekentje en een warme chocomel of een uigebreide kerst lunch, het kan allemaal. Bekijk het aanbod.

  Samen op het terras