Geniet samen op het terras

Niets is lekkerder dan een heerlijke versnapering op het terras om even op te warmen in de winter. Een warme chocomel na het wandelen of een heerlijke glühwein als tussenstop tijdens het shoppen. Schuif aan bij één van de vele horecagelegenheden en geniet samen met familie of vrienden van de winterse sfeer. 

Beleef samen de gastvrijheid van Winters Boxtel

 • Heerlijk dineren in het restaurant

  Of je nu kiest voor een simpel gerecht of een uitgebreid diner, in Boxtel is er genoeg om uit te kiezen! Ontdek bij welke restaurants je heerlijk kunt dineren samen met familie of vrienden onder het genot van een lekker wijntje. 

  Heerlijk dineren in het restaurant
 • De perfecte tussenstop

  Toe aan een pauze tijdens het wandelen of winkelen? Ontdek hier de lekkerste koffietentjes, even opwarmen en dan weer door! 

  De perfecte tussenstop
 • Ontdek de horecagelegenheden

  Ga je voor een diner of voor een lunch? Of toch liever voor een koffietje of een warme chocomel? Ontdek alle restaurants in Boxtel en kijk waar jij aan kunt schuiven!

  Ontdek de horecagelegenheden

Koopzondagen

 Geniet tijdens de open zondagen in het centrum van Boxtel met elkaar van de winter. Op 26 november komt Sinterklaas op bezoek en op 17 december is de Kerstman aanwezig. Tijdens deze dagen zetten winkels en horecagelegenheden de deuren voor jou open! Hét perfecte moment om jouw kerstcadeau's te scoren en om een heerlijk hapje en drankje te doen op een verwarmd terras. Schuif dan ook zeker aan bij een van de vele Boxtelse restaurants of cafés. 

Boxtel is op het gebied van winkelen en horeca erg populair. Het is dan vaak ook erg druk tijdens de koopzondagen. Slenter door de Rechterstraat, waar je de meeste winkels vindt. En sluit de dag af met een heerlijk warm drankje of smakelijke versnapering op De Markt.

Ontdek meer winterse activiteiten

 • Winters genieten in de natuur

  Op geen andere plek kun je de wonderlijke winter zo ervaren als in de natuur. Ontdek samen met familie of vrienden de verschillende landschappen in Winters Boxtel!

  Winters genieten in de natuur
 • Eropuit met de winterse evenementen

  Tijdens de wintermaanden kun je met de hele familie genieten van bijzondere evenementen! Bewandel de Kribkesroute, verken de natuur of ga shoppen op de koopzondag.

  Eropuit met de winterse evenementen