Dansen tot de zon opkomt

Deze zomer geniet jij optimaal met alle evenementen in de agenda! Zomers Boxtel biedt een divers aanbod aan voor jong en oud en is er genoeg te zien en te beleven tijdens de zomermaanden. Zo kun je alle samenkomende culturen bij Bazaar Boxtel ontdekken, snoep je samen van een suikerspin op de Boxtelse kermis en dans je op het driedaagse Jungle Festival. 

Waar ben jij te vinden deze zomer?

 • Evenementen Landgoed Velder

  Velder Woods (evenemententerrein) barst van de cultuur en festivals, die jaarlijks voor jong én oud worden georganiseerd. Een visitekaartje voor Brabant! Voel je één met de natuur, dans tot de zon opkomt en maak je mooiste herinneringen.

 • Dansen op Jungle Festival

  Dwaal op 1, 2 en 3 september door de kleurrijke jungle en laat jezelf verwonderen door de muziek, artiesten en bijzondere activiteiten. Dans je mee op Jungle Festival?

  Dansen op Jungle Festival
 • Ontdek diverse culturen tijdens Bazaar Boxtel

  Op zondag 9 juli is het weer tijd voor Bazaar Boxtel! Van een kleine bazaar in de wijk tot een cultureel festival wat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Kom jij ook?

  Ontdek diverse culturen tijdens Bazaar Boxtel

Deze evenementen wil je ook zeker niet missen - Een zomer vol sprankelende evenementen, plan ze vooruit en geniet samen!

Het belooft een zomer vol mooie evenementen te worden. We hebben er even op moeten wachten, dus hoe heerlijk is het dat we weer samen kunnen komen! Boxtel heeft een ruim en divers aanbod, zodat je met de hele familie kan genieten van alle gezelligheid. Check de UITagenda en plannen maar!

Beleef de zomer in Boxtel en laat je verleiden door de de vele activiteiten die ze te bieden heeft!

 • Beleef de zomer in de natuur

  Trek samen met je familie, vrienden of je lief de natuur van Boxtel in en laat je verrassen door de heerlijke zomerse natuur. Wie weet word je getrakteerd op een prachtige zonsondergang!

  Beleef de zomer in de natuur
 • Samen op het terras

  Geniet van een zwoele zomeravond of ga voor een verkoelend drankje na een wandeling in de natuur. Schuif aan bij de knusse terrassen en geniet van het samenzijn! 

  Samen op het terras