Winkelen in Boxtel

Zin om een dagje te shoppen? In Boxtel vind je bijzondere cadeauwinkels, delicatessenzaken en gespecialiseerde kledingzaken. Hierdoor kom je altijd met iets speciaals thuis. Kom je eens een kijkje nemen in het bruisende centrum?

 

 • De Croonpassage

  Winkelcentrum de Croonpassage zit vol met moois! Je kunt er terecht voor diverse winkels, maar ook kun je genieten van een heerlijke maaltijd van Lunch bij Trots! 

  De Croonpassage
 • La Gare Clothing

  La Gare Clothing in Boxtel is een modezaak met dames- en herenkleding. Ze onderscheidt zichzelf met de combinatie van diversiteit in merken én een goede service.

  La Gare Clothing
 • Proef! Culinair

  PROEF! Culinair is dé foodspeciaalzaak van Boxtel. Het is een winkel met smaakvolle, innovatieve foodspecialiteiten uit diverse landen. 

  Proef! Culinair

Shoptips

Shoppen in het bruisende centrum van Boxtel dat kan op de Markt, de Rechterstraat, Stationsstraat maar vergeet ook winkelcentrum de Croonpassage niet.

Ontdek unieke exclusieve winkels zoals Diaan, Drietrend, Junior Kids en La Gare. Ook de Bourgondiër komt aan niets te kort. Proef! Culinair is een heerlijke foodspeciaalzaak en de smaakvolle cadeauwinkel ’t Goei Leven zijn winkels waar je absoluut slaagt!

Bekijk alle winkels in Boxtel

Bezoek Boxtel centrum!