Proost in bruisend Boxtel

Niets is lekkerder dan een heerlijke versnapering op het terras om even af te koelen op de warme, zomerse dagen. Een heerlijke iced koffie na het wandelen of een verfrissend wijntje als tussenstop tijdens het shoppen. Schuif aan bij één van de vele horecagelegenheden en geniet samen met familie of vrienden van de zomerse sfeer. 

Ontdek samen de gastvrijheid van zomers Boxtel!

 • Ontdek de horecagelegenheden

  Ga je voor een diner of voor een lunch? Toch liever een koffietje? Ontdek alle horecagelegenheden en kijk waar jij vandaag aan kunt schuiven!

  Ontdek de horecagelegenheden
 • De perfecte lunchspot

  Even een lunchbreak tijdens een wandeling, shoppen of gewoon voor de lekker? Ontdek hier de gezelligste lunchtentjes en begin te smullen!

  De perfecte lunchspot
 • Heerlijk borrelen op het terras

  Niets is lekkerder dan borrelen op het terras in de heerlijke zon! Gezellig met vrienden of familie, genieten van bourgondisch Boxtel. Bestel een lekker drankje en proost!

  Heerlijk borrelen op het terras

Iets te vieren deze zomer?

Heb je iets te vieren deze zomer? Boxtel biedt de mogelijkheid om op verschillende locaties feesten en partijen te organiseren. Vier bijvoorbeeld je verjaardag, een jubileum, personeelsfeest of je bruiloft op een van de top locaties! 

Ontdek alle feestlocaties in Boxtel

 

High Tea'en in Theetuin 't Bakhuys

Ga op een mooie zonnige zomerdag genieten van een high tea bij High Tea-Theetuin 't Bakhuys. 

Voor een ontspannende dag ben je bij High Tea-Theetuin 't Bakhuys aan het juiste adres. Je kunt er genieten van de rust in combinatie met zelfgemaakte lekkernijen en gastvrijheid. Ook kan je er terecht voor vergaderingen of fammiliebijeenkomsten. Heerlijk samen komen doe je hier dus zeker! 

Genoeg lekkernijen op, maar wil je wat mee naar huis nemen? Breng dan een bezoek aan het theewinkeltje van 't Bakhuys. Met meer dan 50 soorten losse thee geniet je thuis na van deze gezellige middag. Genoeg redenen voor een bezoekje deze zomer!

Ontdek 't Bakhuys

Ontdek meer zomers Boxtel

 • Beleef de zomer in de natuur

  Laat je verassen door de prachtige zomerse natuur. Boxtel bevindt zich midden in natuurgebied Het Groene Woud. Trek er samen op uit en ontdek de zomerse natuur!

  Beleef de zomer in de natuur
 • Beleef zomerse evenementen

  Tijdens de zomerse maanden kun je samen genieten van uiteenlopende evenementen! Plan je zomer en geniet samen van alles wat Boxtel te bieden heeft. 

  Beleef zomerse evenementen