Genieten. Beleven. Samen zijn.

De zon schijnt, de temperaturen stijgen, het is eindelijk zomer! Strijk neer op een van de vele terrassen of trek eropuit en ontdek de prachtige natuurgebieden van Boxtel. Vergeet niet een bezoek te brengen aan een van de talloze zomerse evenementen voor jong en oud. Zo is er voor iedereen iets te beleven tijdens Zomers Boxtel. 

Ontdek samen Zomers Boxtel en beleef het hier!

 • Dansen tot de zon opkomt

  De zomer is dé tijd voor evenementen! Dans dit jaar op Jungle Festival of geniet van de terugkeer van Bazaar Boxtel. Voor elke leeftijd een passend evenement, je beleeft het in Zomers Boxtel!

  Dansen tot de zon opkomt
 • Proost in bruisend Boxtel

  Op een zwoele zomeravond genieten van een wijntje of na een wandeling in de natuur een verkoelend drankje drinken op het terras, het kan in Boxtel, Liempde en Esch. Schuif aan en geniet van het samenzijn! 

  Proost in bruisend Boxtel
 • Ontdek pure natuur in de Kampina

  Geniet van de prachtige natuur en zie hoe alles tot leven komt tijdens de zomermaanden! Ontdek de verschillende natuurgebieden tijdens een fiets- of wandeltocht. 

  Ontdek pure natuur in de Kampina

Trek er samen op uit deze zomer - Maak jouw zomer compleet met de leukste evenementen die Boxtel te bieden heeft!

Deze zomer kun je genieten van alle evenementen die weer komen gaan! Zo kun je de diverse culturen proeven bij Bazaar Boxtel, volleyballen bij Beach Break Boxtel of dansen op Jungle Festival. Ontdek de volledige UITagenda om jouw zomer vol te plannen met de leukste evenementen! 

Met wie beleef jij samen Zomers Boxtel?

Ontdek de zomerse hotspots in Boxtel - Bij deze locaties ben je verzekerd van een dag vol plezier!

Vier samen de zomer en ontdek welke hotspots Boxtel te bieden heeft. Herleef het verleden in het Oertijdmuseum, waan je in een sprookje tijdens een bezoek aan Kasteel Stapelen of ga de strijd met elkaar aan tijdens een potje boerengolf bij 't Dommeltje. Samen de zomer beleven doe je in Boxtel!